Voorjaarstrainingen

Lingewaard
Beweging

Ieder jaar organiseert TWC ‘t Verzetje in maart drie voorjaarstrainingen voor beginnende of minder geoefende wielrenners uit onze regio. De trainingen vinden plaats op zondagochtend. Het betreft de laatste drie zondagen van maart vanaf ons clubhuis in Bemmel. Deze trainingen hebben als doel om je goed voor te bereiden op het nieuwe wielerseizoen.

De trainingen bestaan uit kleine oefeningen, afgestemd op het niveau van de groep waarin jij rijdt en waarbij je door ervaren trainers wordt begeleid. Tijdens deze trainingen komen de volgende aspecten aan bod: het veilig rijden in de groep, je positie op de fiets, de beheersing van jouw fiets, bochtentechniek, souplesse, kracht en duurvermogen. Het klimmen en dalen komen eveneens aan bod. Met deze aandachtspunten en tips kun jij voor jezelf ook je eigen trainingen verbeteren.

De trainingen starten vanaf ons clubhuis. Het dragen van fietskleding bevelen wij aan. Het dragen van een valhelm stellen wij verplicht. De fiets dient in goede staat te zijn. Laat je fiets dus vooraf goed nakijken.

Deelname staat open voor toerfietsers/wielrenners vanaf 16 jaar en is geheel op eigen risico. Men hoeft géén lid van TWC ‘t Verzetje te zijn. Voor deze trainingen geldt altijd: samen uit, samen thuis. Inschrijven met een verklaring van deelname voor eigen risico kan alleen door middel van voorinschrijving en is voor alle deelnemers verplicht.

Meer informatie over onze voorjaarstrainingen wordt via deze site kenbaar gemaakt. Voor vragen of nadere informatie kun je met ons contact opnemen door een mail te sturen naar voorjaarstraining@twctverzetje.nl.

Voor wie zijn de voorjaarstrainingen?

Iedereen is welkom. De voorjaarstrainingen zijn het meest interessant voor beginnende en minder geoefende wielrenners. 

Wie

Jongeren
Volwassenen

Wanneer

  • Vanaf 13 maart 2022 wekelijks op zondag van 09:00 tot en met 12:00
maart 2022
madiwodovrzazo
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Waar

Sportlaan 1b Bemmel

Contact

Ruben Van Kempen - Secretaris Twc 't Verzetje
Contactpersoon

Neem contact op met Ruben:

4