Lingewaard Cup 2023 - Gendt

Evenement
Bedrijven
Balsport
Beachvolleybal bedrijventoernooi 4 vs. 4 in Gendt, Bemmel & Huissen voor het goede doel!

In juni 2023 organiseren de Lingewaardse Volleybalverenigingen (Setash, Kidang en Tweestroom) de tweede Lingewaard Cup Beachvolleybal voor bedrijven en andere werkgevers. Na de succesvolle eerste editie volgt nu de tweede editie.

Beachvolleybal is een laagdrempelige en sociale sport die uitstekend geschikt is voor bedrijfssport. Teams van werknemers worden uitgedaagd om tegen elkaar te strijden en tegelijkertijd te werken aan de fitheid en de onderlinge band.

In de maand juni gaan we op drie locaties (Huissen, Bemmel en Gendt) een voorronde spelen. Daarna spelen we een finaleronde met de beste teams op 24 juni. Per werkgever kun je zelf kiezen welke locatie en dag in de eerste ronde het beste uitkomt. Meerdere teams op meerdere locaties inschrijven mag natuurlijk ook!

Goede doel

125 euro per team waarvan we zoveel mogelijk geld doneren aan goede doel. Dit jaar spelen wij voor AlLeS voor Bram Eten en drinken zijn inbegrepen. Na aftrek van kosten van huur van de accommodaties en het eten en drinken gaat het resterende bedrag naar het goede doel. De verenigingen zetten zich vrijwillig in voor de organisatie van de Lingewaard Cup!

AlLes voor Bram

Samen met een wielerteam van maar liefst 17 vrienden en familieleden is Bram Emmerzaal uit Angeren op 8 juni 2023 de Mont Ventoux aan het beklimmen tijdens de Tour du ALS. Bram kreeg de diagnose Amyotrofische Laterale Sclerose, oftewel ALS. Een klap voor hem, zijn vrouw Marleen en zijn dochters. Maar ook voor zijn familie, vrienden en iedereen die hem kent. Niemand kan iets doen aan deze invaliderende aandoening van het zenuwstelsel. Er bestaat geen medicijn en dus moet er onderzoek komen. Maar daar is geld voor nodig. En daarom gaat het team AlLes voor Bram voor de 3e keer deelnemen aan de Tour du ALS!

Door mee te spelen doneer je als team/bedrijf aan dit goede doel.

Meedoen!

KLIK HIER om je als bedrijfsteam (of met meerdere teams) in te schrijven.

Trainen

Wie interesse heeft kan ook meedoen aan trainingen vooraf. Dit graag aangeven bij inschrijven en ook welke locatie de voorkeur heeft. Trainingen kunnen worden gevolgd tegen een vrijwillige bijdrage.

Lingewaardse finale

De top 3 van dit lokale event speelt later de finale tegen bedrijventeams uit Huissen & Bemmel! De finale wordt gespeeld op za. 24 juni op de markt in Gendt (tijdens het kersenfeest).

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

€125,00

Wanneer

Op de Agenda:
Woensdag 7 juni 2023 van 17:30-20:30

Meedoen

< februariapril >
maart 2024
madiwodovrzazo
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Waar

Nijmeegsestraat 65b
Gendt

Contact

Neem contact op met Bram:

Bram Peters
Contactpersoon
-4