Lingewaard Cup 2023 - Bemmel

Evenement
Bedrijven
Balsport
Beachvolleybal bedrijventoernooi 4 vs. 4 in Bemmel, Gendt & Huissen voor het goede doel!

In juni 2023 organiseren de Lingewaardse Volleybalverenigingen (Setash, Kidang en Tweestroom) de tweede Lingewaard Cup Beachvolleybal voor bedrijven en andere werkgevers. Na de succesvolle eerste editie volgt nu de tweede editie.

Beachvolleybal is een laagdrempelige en sociale sport die uitstekend geschikt is voor bedrijfssport. Teams van werknemers worden uitgedaagd om tegen elkaar te strijden en tegelijkertijd te werken aan de fitheid en de onderlinge band.

In de maand juni gaan we op drie locaties (Huissen, Bemmel en Gendt) een voorronde spelen. Daarna spelen we een finaleronde met de beste teams op 24 juni. Per werkgever kun je zelf kiezen welke locatie en dag in de eerste ronde het beste uitkomt. Meerdere teams op meerdere locaties inschrijven mag natuurlijk ook!

Goede doel

125 euro per team waarvan we zoveel mogelijk geld doneren aan goede doel "AlLes voor Bram". Eten en drinken zijn inbegrepen. Na aftrek van kosten van huur van de accommodaties en het eten en drinken gaat het resterende bedrag naar het goede doel. De verenigingen zetten zich vrijwillig in voor de organisatie van de Lingewaard Cup!

AlLes voor Bram

Samen met een wielerteam van maar liefst 17 vrienden en familieleden is Bram Emmerzaal uit Angeren op 8 juni 2023 de Mont Ventoux aan het beklimmen tijdens de Tour du ALS. Bram kreeg de diagnose Amyotrofische Laterale Sclerose, oftewel ALS. Een klap voor hem, zijn vrouw Marleen en zijn dochters. Maar ook voor zijn familie, vrienden en iedereen die hem kent. Niemand kan iets doen aan deze invaliderende aandoening van het zenuwstelsel. Er bestaat geen medicijn en dus moet er onderzoek komen. Maar daar is geld voor nodig. En daarom gaat het team AlLes voor Bram voor de 3e keer deelnemen aan de Tour du ALS!

Door mee te spelen doneer je als team/bedrijf aan dit goede doel.

Meedoen!

KLIK HIER om je als bedrijfsteam (of met meerdere teams) in te schrijven.

Trainen

Wie interesse heeft kan ook meedoen aan trainingen vooraf. Dit graag aangeven bij inschrijven en ook welke locatie de voorkeur heeft. Trainingen kunnen worden gevolgd tegen een vrijwillige bijdrage.

Lingewaardse finale

De top 3 van dit lokale event speelt later de finale tegen bedrijventeams uit Gendt & Huissen! De finale wordt gespeeld op za. 24 juni op de markt in Gendt (tijdens het kersenfeest).

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

€125,00

Wanneer

Op de Agenda:
Dinsdag 13 juni 2023 van 17:00-20:30

Meedoen

< meijuli >
juni 2023
madiwodovrzazo
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Waar

Ressensestraat 34
Ressen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Nikkie Arends
-5