Nieuws uit Doornenburg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Deelname Hel van Honderdmorgen
Sportdorp Doornenburg en de LingeTrappers uit Gendt organiseren op zaterdag 15 juni een tijdrit van 17,5 km voor wielrenners. Start en Finish op het Dorpsplein in Doornenburg. De route gaat door het gebied van Honderdmorgen. Op het dorpsplein is een terras met muziek gerealiseerd.Deelnemers kunnen zich nog inschrijven via de website van Sportdorp Doornenburg.
Inschrijving Kerst TrailRUN van start
Een hardloopfeest die je niet wil missen!
Inschrijving Hel van Honderdmorgen open
Wielerliefhebbers kunnen zich inschrijven voor de Hel van Honderdmorgen op vrijdag 16 juni. Een tijdrit van ongeveer 17,5 km door het gebied Honderdmorgen in Doornenburg.Inschrijving via: https://www.sportdorpdoornenburg.nl/
Inschrijving Kerst TrailRUN geopend
Een hardloopfeest die je niet wil missen!
Opening Beweegtuin de Vijzel
Beweegtuin de Vijzel is gereed om gebruikt te worden. De afgelopen maanden is hard gewerkt om naast de nieuwe toestellen ook een looppad te realiseren en een tweetal bankjes te plaatsen. De beweegtuin is in samenwerking met Sportdorp Doornenburg en de gemeente tot stand gekomen. Deze extra voorziening op Sportpark de Vijzel is voor eenieder toegankelijk.Er worden op 14, 21 en 28 mei gratis clinics verzorgd waarmee de opening een feit is.
Bestuurslid gezocht
Vindt je het leuk om zitting te nemen in het Mixed Moves bestuur? Wij zijn een leuke dansvereniging met 38 dansers in de leeftijd van 4 t/m 29 jaar. We hebben betrokken ouders die ons bij staan tijdens allerlei activiteiten en zijn actief in diverse commissies.We zijn opzoek naar een enthousiast bestuurslid (man/vrouw/leeftijd maakt niets uit).Iemand die van aanpakken weet, een eigen mening heeft en hiervoor ook durft uit te komen.