Bootcamp Zilverkamp van start!

Sport
Wonen
Groen
31 mei 2021
Terugblik Kickoff Bootcamproute Zilverkamp

Zondag 30 mei was het zover de BootcampWorkout in de Zilverkamp werd afgetrapt door een clubje enthousiaste inwoners. In prachtig zonnig weer maakte bewoners kennis met de bootcamproute!

Om 11.00 uur stonden er een aantal sportievelingen klaar voor de start. Een route van 1400 meter die ze al wandelend, joggend of hardlopend hebben afgelegd.

De route:

  • Tijdens de route zijn er 11 palen, met daarop verschillende bot & spierversterkende oefeningen afgebeeld.
  • Iedere paal heeft een QR-code, zo kun je met je mobiele telefoon op zak tips en uitleg krijgen om je oefeningen goed uit te voeren!
  • De ronde is 1,4km lang
  • Voor ieder niveau een eigen zwaarte: brons (beginner), zilver (gevorderd), goud (expert)

De deelnemers van de kickoff kregen na afloop als beloning voor de geleverde inspanning koek en een glaasje water. De route is voor iedereen gratis te gebruiken en voor alle leeftijden en niveaus geschikt. Probeer het zelf eens uit!

Wil je ook kennismaken met de route? Zou je daar uitleg van een begeleider bij willen? Laat het ons weten! (bij minimaal 20 geïnteresseerde organiseren we nieuwe kennismakingsronde)

Er zijn meer dan 90 foto's gemaakt. Sta je op de foto en zou je die graag willen ontvangen neem contact op met fotograaf Hennie van Diest via info@lingewaardinbeweging.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Wagenweg 12d
Huissen

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
-7