Fittesten en sportmarkt in Haalderen

11-10-2021

Haalderen
Sport

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Op 17 oktober organiseert Haalderen Leeft! in samenwerking met het Transferpunt Sport van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een fittest in Haalderen. Deze fittest is beschikbaar voor iedereen vanaf 18 jaar. Ben je nieuwsgierig geweest naar je fitheid? Dan is dit de ideale gelegenheid om deze fitheid te onderzoeken.

Op deze dag kom je erachter hoe fit je bent. Aan de hand van verschillende testen wordt de fitheid in kaart gebracht. Deze testen zijn eenvoudig uit te voeren en voor iedereen toegankelijk. De testen worden begeleid door vrijwilligers die vooraf zijn geïnstrueerd door fysiotherapeuten. Na het voltooien van de testen, worden de uitslagen door de fysiotherapeut met U individueel besproken.

Na een de uitslag van de fittest loopt de route verder naar de sportmarkt. Op deze markt zijn vertegenwoordigers van verschillende sporten in Haalderen (en omgeving) aanwezig. Heb je vragen over sporten, beweegactiviteiten, trainingsuren of een sportvereniging dan kun je bij deze mensen terecht.

Wil je liever een sport of beweegactiviteit uitproberen dan is dat ook mogelijk. Er zullen enkele activiteiten zijn voor jong en oud, om een beter beeld te krijgen van de sport of beweegactiviteit.

De fittest met sportmarkt start om 10:00u en is rond 13:00u afgelopen. De gehele dag mag je binnenwandelen bij de Tichel in Haalderen (hierbij worden de coronamaatregelen gevolgd). Het adres is Dorpshuis de Tichel, Kolkweg 5A.

Daarnaast zullen er om 10:45 en 11:30 ook proeflessen (milde) Yoga gegeven worden tijdens het evenement.

Waar

Kolkweg 5A Haalderen

Contact

Rik Eikholt
Contactpersoon

Neem contact op met Rik:

-13