Gouden Sport Ster verkiezing 2021!

15-11-2021

Lingewaard
Sport
Geluk
Sociaal

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Net als het vorige jaar kunnen we 2021 niet zien als een volwaardig sportseizoen. Een deel van het jaar is de sport niet of maar beperkt doorgegaan. Desondanks zijn we op zoek naar de Gouden Sport Ster van 2021! Ken je een sporter of sportteam die dit jaar een unieke prestatie heeft geleverd, misschien wel binnen jullie vereniging? Nomineer deze dan voor de verkiezing.

Een prestatie aanmelden kan tot 6 december, daarna worden er drie genomineerden bekend gemaakt die alle drie al verzekerd zijn van een mooie prijs. De prijzen worden aangeboden door diverse ondernemers uit Lingewaard. Vorig jaar kon de feestelijke uitreiking, traditiegetrouw gehouden op de nieuwjaarsreceptie van v.v. Jonge Kracht, niet doorgaan. Ook dit jaar is het onzeker of dit verantwoord is, het zal afhankelijk zijn van de corona-situatie in januari. Mocht dit niet kunnen dan worden de sporters op een andere manier in het zonnetje gezet.

Afgelopen jaar gingen de Laura Merkenhof (‘t Verzetje), HV Huissen meiden C1 en Danilo Trieling (Hockey-talent) er met de prijzen vandoor.

Aanmelden kan hieronder! of via sportpromotielingewaard@gmail.com. Laat je motivatie achter waarom de door jouw gekozen sport(st)er/team het verdiend om de Gouden Sport Ster Lingewaard 2021 te worden?

Waar

Zandsevoetpad 18 Huissen

Contact

Nick van der Ham
Contactpersoon

Neem contact op met Nick:

-11