Decathlon Batouwe Scholieren- toernooi

22-11-2021

Bemmel
Sport

Wie

Kinderen

Sport & bewegen in de regio

Sporten is gezond. Sport is voor iedereen. Voor jong & oud en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Als sportvereniging in Bemmel zien wij dan ook zeker een voorbeeldrol voor ons weggelegd met betrekking tot het stimuleren van sport in de regio. Denk hierbij onder andere aan clinics voor scholen en het organiseren van andere mooie sportevenementen. Dit jaar organiseren we weer het jaarlijkse Decathlon Basketball Scholierentoernooi oud en vertrouwd in de Kerstvakantie. Graag nodigen we daar uw leerlingen voor uit! 

Decathlon Batouwe Scholierentoernooi

Het Decathlon Batouwe Scholierentoernooi is gepland in de Kerstvakantie op dinsdag 28 en woensdag 29 december 2021. Het toernooi wordt gespeeld in Sportcentrum de Kooi in Bemmel, de thuisbasis van BV Batouwe.

Indeling

De wedstrijden worden op twee verschillende dagen georganiseerd*:

Dinsdag 28     December      groepen 4, 5 en 6 

Woensdag 29  December      groepen 7 en 8

Om het speelplezier voor de kinderen te vergroten vragen wij om de teams per jaargroep op te geven. Dit mogen meisjes-, jongens- en gemengde teams zijn. Ons advies is om uit te gaan van 6 tot 8 kinderen per team. De wedstrijden zijn betrekkelijk kort, dus er hoeft niet veel gewisseld te worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan besloten worden om het toernooi terug te brengen naar 1 dag. 

De Batouwe activiteitencommissie kan omwille van de huidige COVID situatie om de volgende redenen besluiten het scholierentoernooi niet door te laten gaan: 

  • Wanneer er onvoldoende aanmeldingen zijn;
  • Eventuele extra maatregelen door de overheid die het onmogelijk maken of niet toestaan om dit toernooi te organiseren
  • We laten dit uiterlijk 20 december weten aan de aangemelde teams/scholen

Waar

Sportlaan 3 Bemmel

Contact

Contactpersoon

Neem contact op met :

-15