Nationale Diabetes Challenge in Huissen!

Sociaal
Gezondheid
Geluk
11 maart 2022
"Wandelen is het beste medicijn" 20 weken wandelchallenge!

Wandel mee!

Huisartsenpraktijken Polseweg, Bles & Poels, Broens en Jupiter doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2022. Vanaf 11 mei wandelen wij elke week samen met jullie, ongeveer 20 weken lang, met een groep deelnemers in de buurt. Wilt u werken aan uw gezondheid (en diabetes)? U bent, met en zonder diabetes, van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig.

Op woensdag 11 mei starten de eerste wandelingen van de groepen in Huissen (ook Angerse zijn van harte welkom!). We houden rekening met ieders wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of 10 km.

Wanneer?

  • vanaf woensdag 11 mei (20 weken op woensdag)
  • finale is op zaterdag 24 september

Waar / hoe laat?

  • MC Polseweg, Polseweg 17 / (tijdstip volgt)
  • MC Loovelden, Plaza 3 / 16.00 tot 17.00 uur

Inschrijven (Gratis deelname, kleine bijdrage t-shirt)

Finale

We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af, dit jaar doen we dit met ongeveer 4000 andere wandelaars vanaf het Gelredome in Arnhem!

Meer weten?

Dat kan via Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven: 06-13966536, info@lingewaardinbeweging.nl. De enige voorwaarde voor deelname is jezelf als doel stellen wekelijks minimaal eens per week te wandelen! Je zult zien hoe leuk het is om samen te wandelen.

Op woensdag 20 april organiseert Herstelcirkel Huissen een informatieavond over Diabetes. Op deze avond geven we, aan het einde, meer informatie over de challenge en de mogelijkheid om vragen te stellen! Locatie: “Zandse kerk”, van Wijkstraat 33 in Huissen. Herstelcirkel Huissen komt binnenkort, o.a. in deze krant, met nadere informatie over het programma, reserveer de datum alvast in je agenda.

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
-17