Sjors Sportief en Creatief 2022-2023

Lingewaard
Sport
17 mei 2022
Inschrijven als aanbieder kan tot 5 september 2022

Sjors Sportief & Creatief negende editie komend schooljaar!

Maar liefst een kleine 900 basisschoolkinderen in Lingewaard maakten afgelopen jaar kennis met diverse sportieve en culturele activiteiten via Sjors Sportief & Sjors Creatief ondanks Corona. En er is goed nieuws, want Sjors gaat volgend schooljaar door met de negende editie! En we roepen sportverenigingen en cultuuraanbieders in Lingewaard op zich aan te melden.

Door ‘Sjors’ krijgen de kinderen de kans op laagdrempelige wijze kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waar kinderen zich vervolgens digitaal voor kunnen inschrijven. Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen begin oktober het Sjorsboekje. Ze kunnen één of meerder cursussen uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak een gratis kijkje in de keuken bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meld uw activiteit ook aan!

Sjors Sportief & Sjors Creatief stimuleren kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij alle aanbieders nodig. Uw activiteit wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Erg goede promotie dus voor uw vereniging/organisatie!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Contact

Rosanne de Groot
Contactpersoon

Neem contact op met Rosanne:

-14