Bierproeverij op vrijdag 10 juni

Sociaal
19 mei 2022

Op vrijdag 10 juni zal om 20.30 uur in samenwerking met Wijnzinnig uit Gendt een bierproeverij worden georganiseerd in "de meest gezellige kantine van de betuwe"!

Deze avond zullen we je kennis laten maken met de verschillende stijlen (percentages, bereidingswijzen en smaken) die bier kent. Van een licht zomers blondbier tot en met een zware donkere rakker, ze komen allemaal voorbij! In totaal zullen er 8 speciaalbieren worden geproefd die allemaal hun eigen identiteit en kenmerken hebben.

Door de mondelinge toelichting van de ervaren eigenaar van Wijnzinnig (Guido) en een bier-kaart waarop de specificaties terug te vinden zullen zijn, weet je precies wat er gedronken wordt en leer je (hopelijk) wat je lekker of juist niet lekker vindt.

Bevalt een bepaald biertje? Je krijgt de mogelijkheid om een extra exemplaar te kopen, om deze tijdens of aansluitend aan de proeverij te nuttigen.

Selectiespeler?

Maak je geen zorgen! De training stopt op tijd zodat je van een lekker biertje kunt komen genieten :)

Aanmelden noodzakelijk

Om vooraf een goede inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemers en hierop in te kunnen kopen is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan door het formulier op de volgende pagina in te vullen. Let op: je moet een bevestiging via e-mail krijgen van je aanmelding. Heb je die niet gehad? Kijk even in je spambox. Daar ook niet te vinden, probeer dan nogmaals het formulier in te vullen:

https://www.havohaalderen.nl/334/bierproeverij/

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Meer informatie

Contact

Domien Stoffels
Contactpersoon

Neem contact op met Domien:

-9