Doorkomst Roparun Huissen en Angeren

Sport
Geluk
Sociaal
23 mei 2022
Kom 4 juni naar Huissen of Angeren om de lopers aan te moedigen!

Team-031-Lingewaard loopt op 4-5-6 juni de “Roparun-estafette” van meer dan 500 km door Nederland. Met de Run zamelt het team geld in om het leven van mensen met kanker te veraangenamen.

Het team start op zaterdag 4 juni vanaf Vliegveld Twenthe. Van daaruit gaat de route o.a. via Huissen, Angeren richting finish in Rotterdam.

Voor het eerst door Huissen - Angeren

Voor het eerst komen de Roparun-teams door Huissen - Angeren. Een thuis-doorkomst voor team-031 Lingewaard! De verwachte doorkomst van de teams is op zaterdag 4 juni vanaf 21.30 – 01.00 uur. Dat wordt een happening, want zo’n 125 teams lopen dan door Huissen en vervolgens door Angeren (Leutsestraat, Iepenstraat, Kampsestraat).

Om de teams aan te moedigen worden op zaterdagavond 4 juni in Huissen én in Angeren feestelijke doorkomsten georganiseerd.

Doorkomst Huissen

In Huissen loopt de route o.a. via de Arnhemse Poort, Langestraat, Markt (ODEON), Vierakkerstraat. Op en om het Odeon worden de teams welkom geheten en aangemoedigd. Ook wordt in de binnenstad een terras omgetoverd tot het officiële steunpunt voor Roparunteam-031.

Doorkomst Angeren

In Angeren wordt bij ’t Keutje- fysio vd Ploeg een gezellige, terrasachtige aanmoedigingsplek ingericht. Op deze plek kun je de teams vanaf 21.30 uur op feestelijke wijze aanmoedigen, ontmoeten en groeten. Team031-Lingewaard wordt tegen 23.45 hier verwacht.

Inhalen in Angeren

Op maandag 6 juni, tweede Pinksterdag, wordt team031 thuis verwacht. Dan worden ze in de Letste Stuyver in Angeren rond 18.00 uur feestelijk ingehaald. 

 

Iedereen is welkom

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om Roparunteam-031 op zaterdagavond in Huissen- Angeren aan te moedigen en op 2e pinksterdag in de Letste Stuyver in te halen. Ze verdienen het! (zie ook www.031Lingewaard.nl)

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Markt
Huissen

Contact

Geert Bouwman
Contactpersoon

Neem contact op met Geert:

-13