Buitenspeeldag Huissen

Sport
25 mei 2022

Na 3 stille jaren van én een zomerstorm én Corona komt de Buitenspeeldag in Huissen weer terug en wel op

woensdagmiddag 8 juni a.s. van 13.00 tot 17.00 uur op het Raadhuisplein te Huissen. 

Het organisatieteam is in de loop der jaren geregeld uitgebreid, maar de basis van het evenement is altijd hetzelfde gebleven: 1 dag geheel verkeersveilig buitenspelen voor kinderen van 0-12 jaar. Mee doen is gratis!

Dit jaar werken wij samen met de Sportcoaches Gemeente Lingewaard. In aanloop naar het FIVB WK Vrouwen Volleybal (september – oktober 2022) wordt de WK Volleybal bus ter beschikking gesteld. Volleybalvereniging Setash Huissen zal aanwezig zijn bij deze activiteit.

Naast volleybal kunnen kinderen ook kennismaken met sporten zoals badminton of basketbal.

De Buitenspeeldag staat niet alleen in het teken van sport en spel. We laten kinderen ook kennismaken met een gezonde levensstijl. Een bietenburger maken of een hotdog komen bakken? Ook dit kan tijdens de Buitenspeeldag.

WK Volleybal Vrouwen

In 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in Nederland plaats. Het WK duurt ruim drie weken en aan het evenement nemen 24 landen van vijf verschillende continenten deel. De Nederland volleybalbond organiseert het WK samen met de Poolse volleybalbond. Lingewaard is één van de hosts tijdens het WK Volleybal. Wij zijn gastgemeente voor het team van Puerto Rico. Op https://www.lingewaardinbeweging.nl/organisaties/5834/wk-dames-volleybal-2022 vind je meer informatie.”

Wie

Kinderen

Contact

Neem contact op met Thijs:

Thijs Sloot
Contactpersoon
1