JO7 Competitie Eindtoernooi bij HAVO!

Sport
31 mei 2022

Op zaterdag 4 juni zal van 11.00 tot 14.00 uur op ons sportpark het grote "JO7-competitie Eindtoernooi" (in de volksmond 'Knakworsttoernooi') worden gehouden.

Al enkele jaren organiseren verenigingen uit de Betuwe een onderlinge competitie voor de jongste jeugd, dit seizoen was dit een samenwerking tussen sc Bemmel, RKVV HAVO, de Bataven, GVA en sv Angeren. Traditioneel is er een afsluitend toernooi waarbij een broodje knakworst zal worden gegeten. HAVO mag dit jaar organiseren.

Het toernooi zal om 11.00 uur beginnen. Wedstrijden duren 15 minuten. De lunch (inclusief het broodje knakworst) is van 12.20 tot 12.45 uur. Om 14.00 uur sluiten we af. Het programma is hieronder terug te vinden. 

HAVO zoekt jeugd!

Als kleine vereniging zijn wij afhankelijk van de instroom van (jongste) jeugd. Vanaf 5 jaar kun je (kosteloos) al komen proeven aan het voetballen bij HAVO. De mini's (5 t/m 8 jaar) trainen op maandag van 18.15 - 19.15 uur. Meer informatie en contactgegevens zijn op de volgende pagina terug te vinden:  https://www.havohaalderen.nl/proeftraining/

Meer informatie (en het programma) op onze website: https://www.havohaalderen.nl/1/404/jo7-competitie-eindtoernooi-bij-havo/

Wie

Kinderen

Waar

Notenboomstraat
Haalderen

Contact

Domien Stoffels
Contactpersoon

Neem contact op met Domien:

-14