Scholentoernooi Huissen 2022

Sport
21 juni 2022

Op woensdag 15 juni is er door volleybalvereniging Setash uit Huissen een schoolvolleybaltoernooi georganiseerd voor de groepen 5 tot en met 8 in Sporthal De Brink. Het schoolvolleybaltoernooi stond in het teken van het WK Volleybal Vrouwen wat dit jaar voor de eerste keer in Nederland plaatsvindt. De winnaars van het toernooi gaan met de hele klas naar één van de WK volleybalwedstrijden die gespeeld worden.

Ondanks het warme weer deden de kinderen enorm hun best en zat de sfeer er goed in. Met meer dan 100 deelnemers was het een zeer geslaagd volleybaltoernooi!

Winnaars van het schoolvolleybaltoernooi zijn geworden:

Poule groep 5 en 6: Groep 5a IKC ’t Holthuus

Poule groep 7 en 8: Groep 8b1 IKC De Abacus

WK Volleybal Vrouwen

In 2022 vindt het WK Volleybal Vrouwen voor de eerste keer in Nederland plaats. Het WK duurt ruim drie weken en aan het evenement nemen 24 landen van vijf verschillende continenten deel. De Nederland volleybalbond organiseert het WK samen met de Poolse volleybalbond. Lingewaard is één van de hosts tijdens het WK Volleybal. “Wij zijn gastgemeente voor het team van Puerto Rico. Op https://www.lingewaardinbeweging.nl/organisaties/5834/wk-dames-volleybal-2022 staat meer informatie.”

Wie

Kinderen

Contact

Thijs Sloot
Contactpersoon

Neem contact op met Thijs:

-5