Celeste Plak bij de Kidang jeugd!

Sport
16 september 2022

Vrijdag 9 september was een leuke en spannende avond voor de jeugd van volleybalvereniging Kidang uit Bemmel. Niemand minder dan Celeste Plak (sterspeelster van het Nederlands dames volleybalteam) kwam een training geven!

Samen met de jeugdtrainers van Kidang werd er getraind met de jeugdgroep. Als eerste begon ze bij de kinderen van de CMV, dit zijn de allerkleinste van de vereniging. Ook zij vonden het uiteraard fantastisch om van Celeste tips te krijgen. Daarna ging ze door naar de ABC jeugd. Hier kwamen ook wat tips voorbij met wat grapjes. Ze nam haar tijd en gaf iedereen aandacht.

Aan het einde van de training gaf Celeste Plak een voorproefje hoe je een echte aanval doet. Ze ‘smashte’ de bal hard tegen de grond. De Kidang jeugd vond het geweldig en we hebben er allemaal een volleybal idool bij!

Na de training werden er nog handtekeningen uitgedeeld en foto’s gemaakt. Celeste is een leuke, vrolijke en ontspannen superster die onze dag heeft gemaakt! Alle blije gezichten maakten de dag nog mooier.

Enorm bedankt Celeste voor je vrijwillige inzet, het was een topavond. Uiteraard wensen wij Oranje heel veel succes bij het WK op 23 september. Kidang zal met een grote groep van meer dan 100 leden naar een van de wedstrijden gaan. We zullen Celeste extra hard toejuichen!

Wie

Kinderen
Jongeren

Contact

Thijs Sloot
Contactpersoon

Neem contact op met Thijs:

-10