Tussenstand Sport- & Beweegakkoord

Sport
6 maart 2023
Het concept van het Sport - & Beweegakkoord staat. Heb je nog een leuke aanvulling of zou je bij een werkgroep willen aansluiten? Laat het ons bij Lingewaard Sport! weten.

De afgelopen twee maanden zijn door de sportformateurs gebruikt om middels sessies met diverse betrokkenen in de wereld van Sport en Beweging de ambities in Lingewaard scherp te krijgen. Vanuit een werkwijze met individuele gesprekken met vertegenwoordigers uit de kernen zijn nieuwe inzichten naar voren gekomen. Het gegeven dat we nu spreken over een Sport- & Beweegakkoord en niet meer van een Sportakkoord is daar een voorbeeld van. 

De gesprekken hebben geresulteerd in een concept akkoord met 6 thema’s:

1 Sportieve Start

2 Vitale Aanbieders

3 Kwiek Ouder Worden

4 Beweegvriendelijke Omgeving

5 Gezond en Actief Leven

6 Samen Blijven Bewegen

Bovenstaande thema’s met een toelichting worden de komende weken onder aandacht van betrokkenen gebracht. Mogelijk dat als gevolg daarvan nog kleine aanpassingen worden doorgevoerd.

De verschillende werkgroepen die de uitvoering ter hand nemen worden op basis van bovenstaande thema’s geformeerd. Misschien iets voor jou om bij een werkgroep aan te sluiten?

Op het platform https://www.lingewaardinbeweging.nl wordt regelmatig de voortgang gedeeld.We zijn te bereiken via info@lingewaardsport.nl.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk