Introductietrainingen Jeugd

Sport
26 maart 2023

Ben je tussen de 8 en 18 jaar oud, en wil je weten of wielrennen een sport is die bij je past? Kom dan een keer naar de introductietrainingen van TWC ’t Verzetje uit Bemmel!

De jeugd van ’t Verzetje traint op dinsdagavond met vaste begeleiders. Zij organiseren nu op zaterdagmiddag 8 april en zaterdagmiddag 27 mei een introductietraining.

Je hebt geen fietservaring nodig! En ook geen wielrenfiets! Je kan namelijk een fiets en helm lenen van de club. Het enige wat je hoeft mee te nemen is sportkleding, fietshandschoenen en een bidon.

Bij deze training staat het plezier in het fietsen voorop en kun je in een veilige omgeving kennismaken met het fietsen op een wielrenfiets (techniek, remmen, sturen, fietsen in een groep). Dat doen we door in spelvorm oefeningen te doen.

Bij droog weer zal er verzameld worden om 14.00 uur bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje aan de Sportlaan 1b te Bemmel. Van daaruit zal gezamenlijk gefietst worden naar de baan van de atletiek- en skeelervereniging b.o.d. De Sprinters in Bemmel. Daar zullen we de training uitvoeren. Na de training fietsen we rond 16.00 uur weer terug naar het clubhuis.

Ouders zijn uiteraard van harte welkom om te komen kijken.

Als je na de training denkt: ‘ja, wielrennen past bij mij!’, mag je nog twee keer op dinsdagavond vrijblijvend meetrainen met de jeugdgroep. Daarna kun je beslissen of je lid wilt worden.

Interesse? Aanmelden voor de introductietrainingen is vereist. Dit kan door een e-mail te sturen met je naam en leeftijd en de trainingsdatum (8 april of 27 mei) naar jeugd@twctverzetje.nl. Je kan ook een mail sturen naar dit adres voor meer informatie en/of een antwoord op je vragen.

Aanmelden is ook mogelijk via onze website zie onderstaande link

https://www.twctverzetje.nl/jeugd/

Wie

Jongeren

Waar

Sportlaan 1b
Bemmel

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Toercommissie Twc 't Verzetje
-4