Max Vitaal ook tijdens de feestdagen!

Sport
Geluk
Sociaal
1 mei 2023
Met Sinterklaas jezelf een kadootje doen? Ga gezellig bewegen, haal een gids en kijk wat er te doen is!

Heb jij de Max Vitaal activiteitengids? In heel Lingewaard kun je de Max Vitaal activiteitengids kado krijgen met hierin een uitgebreid sportief en sinds dit jaar ook cultureel aanbod! Zeer laagdrempelig kunnen senioren kennismaken met uiteenlopende activiteiten.

Biljarten, Walking handbal, schilderen, tekenen etc. Dankzij de gids van Max Vitaal kan u vrijblijvend ontdekken welke activiteit bij u past of u ontdekt uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten. Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.

“Max Vitaal heeft alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in de gids gebundeld, waardoor u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. U zal verrast worden door de aangeboden keuzes!”

Het boekje is gratis te krijgen op diverse plekken (druk op de locaties voor de openingstijden):

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord in samenwerking met de seniorenstichtingen, sport & cultuuraanbieders, Clink, Sportservice Lingewaard en de Gemeente Lingewaard. De gids maakt het mogelijk om meer dan 140 activiteiten te ontdekken.

Wie

Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Quint van de Ven
-15