Max Vitaal 2023 - 2024 nu verkrijgbaar!

Sport
Geluk
Sociaal
1 mei 2023
Wil jij de nieuwe Max Vitaal gids? Vind de locatie bij jouw in de buurt!

Heb jij de nieuwe activiteitengids van Lingewaard al? Het voorjaar is in volle gang en de zon helpt ons om in de stemming te komen. Sinds deze week kun je in heel Lingewaard de Max Vitaal activiteitengids ophalen met daarin een uitgebreid sportief en sinds dit jaar ook cultureel aanbod! Zeer laagdrempelig kunnen senioren kennismaken met uiteenlopende activiteiten.

Yoga, walking handbal, schilderen etc. Dankzij de gids van Max Vitaal kan u vrijblijvend ontdekken welke activiteit bij u past of u ontdekt uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten. Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.

“Max Vitaal heeft alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in de gids gebundeld, waardoor u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. U zal verrast worden door de aangeboden keuzes!”

Het boekje is gratis te krijgen op diverse plekken (druk op de locaties voor de openingstijden):

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord in samenwerking met de seniorenstichtingen, sport & cultuuraanbieders, Clink, Sportservice Lingewaard en de Gemeente Lingewaard. De gids maakt het mogelijk om meer dan 140 activiteiten te ontdekken.

Wie

Senioren

Contact

Quint van de Ven
Contactpersoon

Neem contact op met Quint:

-17