Lingewaard Doet 2024

Sport
Meedoen
Wonen
11 mei 2023
Huissen & Doornenburg meld je sportieve initiatief nu aan!

Het is weer zover! Half mei krijgen alle huisadressen in Huissen en Doornenburg een cheque van € 10, waarmee weer leuke initiatieven gerealiseerd kunnen worden. 

Hoe werkt Lingewaard Doet?

Kent u iemand in uw omgeving of wilt u graag zelf een initiatief aanmelden? Dat kan via de link https://www.lingewaarddoet.nl/activities.php?view=ActivityCreate .

De initiatieven kunnen uiteenlopen van het vergroenen van uw omgeving tot het organiseren van een sociaal initiatief en nog veel meer. Wat dacht u van het enthousiasmeren van bijvoorbeeld schooljeugd voor uw vereniging? Organiseer een sportief event bij jou in de buurt of ga voor een beweegtoestel in of bij je speeltuin!

Goed doordacht idee en wil je samenwerken!?

De sportcoaches staan voor je klaar om samen te werken. Stel je hebt een goed sportief idee die je al wat verder hebt uitgedacht neem dan eens met ons contact op, wie weet kunnen wij je een stap verder helpen. Mailen kan naar info@lingewaardinbeweging.nl. Wij nemen binnen 1,5 week contact met je op!

Twijfel je over waar de cheque aan uit wil geven? kies het thema: "Sport & Bewegen":

Initiatieven | Lingewaard Doet

Heeft u nog vragen?

Kijk hieronder bij meer informatie. Is je antwoord daar niet te vinden? Neem dan contact op met één van onderstaande gebiedscoördinatoren. Dat kan via de mail: regisseur@lingewaarddoet.nl of telefonisch: 026-3260111 (algemeen nummer).

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Helpdesk:

Helpdesk Lingewaard Doet!
Contactpersoon
3