Doe mee met de Looveldenloop!

Sport
17 mei 2023

Op woensdag 21 juni wordt de vijfde editie van de Looveldenloop georganiseerd. Een hardloopevenement voor basisschoolkinderen in de wijk Loovelden en omstreken. Er wordt tussen 14.00 en 16.00 uur in verschillende leeftijdscategorieën gelopen. Daarnaast zijn er leuke side-events.

 

De Looveldenloop is vrij toegankelijk voor kinderen van de basisschool en vindt plaats in het parkje aan de Keizersallee, schuin tegenover IKC Binnenstebuiten. Afhankelijk van de leeftijd lopen zij één, twee of drie rondes van 500m. Kinderen komen door dit evenement op een leuke manier in contact met bewegen, gezondheid en voeding.

 

Inschrijven kan door te mailen naar looveldenloop@gmail.com met de volgende gegevens: naam, leeftijd, school en groep. Dit jaar kunnen er max. 200 leerlingen meedoen, dus schrijf je snel in!

 

De Looveldenloop is een samenwerking tussen Medisch Centrum Loovelden, IKC Binnenstebuiten en Sportservice Lingewaard. De hardloopwedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door het Gerrit Jeurissenfonds en Huissens Weldoen.

 

Wie

Kinderen

Waar

Wagenweg 12d
Bemmel

Contact

Rosanne de Groot
Contactpersoon

Neem contact op met Rosanne:

-6