Lingewaard Cup 2023

Sport
Geluk
Sociaal
22 mei 2023
Laatste kans! Beach bedrijvenvolleybal in Huissen, Gendt of Bemmel. Schrijf je vandaag nog in...

In juni wordt er door bedrijven van Lingewaard onderling gestreden om de 2e editie van de Lingewaard Cup. Het strijdperk is het beachvolleybalveld! Volleybalverenigingen Setash, Kidang en Tweestroom organiseren met ondersteuning van Sportservice Lingewaard en Transferpunt Sport een sportief en uitdagend teamuitje. Naast de eeuwige glorie speel je voor het goede doel: “AlLes voor Bram”!

“AlLes voor Bram” is een groep vrienden die geld inzamelen voor onderzoeken naar de ziekte ALS. Bram (42) lijdt zelf aan deze verschrikkelijke ziekte, maar samen met vrienden doen ze er alles aan om aandacht te vragen voor ALS. Dit jaar fietsen ze weer samen de Mont Ventoux op! Meer hierover op: allesvoorbram.nl.

Naast het steunen van een goed doel wordt jouw organisatie sportief uitgedaagd. Neem je sportspullen mee naar je werk, we spelen van 17.30 tot 20.30u. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd! Kies zelf de datum/locatie.

De twee finalisten van iedere locatie stromen door naar het eindtoernooi op het Kersenfeest in Gendt op 24 juni.

Toernooidata; 1 juni in Huissen, 7 juni in Gendt en 13 juni in Bemmel. Er is nog ruimte voor enthousiaste bedrijven om zich aanmelden! Ga naar www.LingewaardinBeweging.nl/agenda. Hier vind je meer informatie over de voorwaarden. Wordt jij het 17e team dat deelneemt? Het inschrijfgeld gaat, met aftrek van de kosten, volledig naar “AlLeS voor Bram”.

Ben je een lokaal bedrijf en nog niet aangemeld? Schrijf je dan deze week nog in. In Gendt & Bemmel is nog plek. Kun je enkel op 1 juni laat het weten. Dank aan Slagerij Buurman, Alphons Stevens en de Kersenfeest voor hun hulp!  

Direct aanmelden zie hieronder.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

4