Oktober Beweegtestmaand in volle gang!

Gezondheid
Meedoen
Sport
16 oktober 2023
Doe mee aan de Beweegtestmaand! De Inschrijving voor de beweegtest in Angeren op 28 oktober is open.

Geweldig nieuws! In het kader van meer bewegen, hebben inwoners in Lingewaard boven de 50 jaar, de uitnodiging voor een beweegtest ontvangen. Gendt was op 7 oktober als 1e aan de beurt en in sporthal Walburgen hadden 50 deelnemers zich aangemeld. In Bemmel waren op zaterdag 14 oktober een overweldigend aantal van 100 enthousiaste deelnemers.

De volgende stop op onze beweegtest tour is Huissen op zaterdag 21 oktober (deze zit bijna vol +100 aanmeldingen) maar in Angeren is op zaterdag 28 oktober nog plek! Mis het niet en doe mee! Laat je testen en ontdek jouw beweegmogelijkheden. Je kunt na de test proeflessen en beweegintakes plannen bij diverse aanbieders. Kom in beweging en verbeter samen met ons je gezondheid!

Aanmelden kan door je via deze link in te schrijven!

De vier beweegtestdagen worden georganiseerd door Fysiotherapie Wedocare, TOPSEREEN & Sportservice Lingewaard, met ondersteuning vanuit Fysiotherapie Lingewaard, Fysiotherapie Gendt, Fysiotherapie van Oeyen, Fysiotherapie Fitpunt, Fysiotherapie M van der Ploeg, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Cesar Oefentherapie Huissen & Samen Kwiek. Ook dank aan de diverse sport- & beweegaanbieders voor het presenteren van hun aanbod.

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
-16