Gratis Pannenkoek voor de jeugd

Sport
10 november 2023

Net als de afgelopen jaren neemt Badmintonclub Bemmel weer deel aan Sjors Sportief, een initiatief om de nog naar de juiste sport zoekende kinderen te helpen in hun keuze door op een eenvoudige manier kennis te kunnen maken met diverse sporten. Via Sjors Sportief zijn er al veel enthousiaste nieuwe jeugdleden gestart bij BC Bemmel'72.

 Woensdag 8 november is de eerste cursus van 3 avonden afgerond door 3 enthousiaste jeugdige deelnemers: Noémie, Lynn en Eline. Zij werden nog vrolijker toen ze aan het einde van deze laatste speelavond een tegoedbon kregen voor een gratis pannenkoek bij één van de sponsoren van BC Bemmel’72: de Pannenkoekenbakker in Slijk-Ewijk!

 Op 21 februari 2024 start de tweede groep kinderen. Bij de eerdere edities, ook 3 lessen door een gecertificeerde leraar, lieten we de kinderen kennismaken met deze leuke sport. De reacties waren eigenlijk allemaal positief en de kinderen liepen over van enthousiasme, dus schrijf ze snel nog in, zo lang er nog plaatsen zijn!

 Er zijn op het moment van schrijven nog een paar plaatsen vrij op de woensdagavonden van 19:00 tot 20:00 uur! Kijk voor meer informatie over BC Bemmel'72 op www.bcbemmel.nl en voor informatie en aanmelden via Sjors Sportief op www.sjorssportief.nl

Wie

Kinderen
Jongeren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Maurice ter Hark
-8