Huissense sportevents: Doe mee!

Sport
Sociaal
11 december 2023
"Verenig, Beweeg, Stráál! Huissense Events bieden clubs dé spotlight voor lokale glans! Doe jij mee?"

Beste Huissense Sportverenigingen,

Wij hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt. Als enthousiaste sportcoaches willen wij graag de betrokkenheid van lokale sportverenigingen vergroten en jullie een geweldige kans bieden om jullie club te promoten op twee spraakmakende evenementen: de Huissense Buitenspeeldag en de Huissense Dag. Maak, per mail, je interesse kenbaar.

Huissense Buitenspeeldag: een feest van beweging voor de basisschooljeugd

Op de Nationale Buitenspeeldag werd in Huissen een grootschalig evenement voor basisschoolkinderen georganiseerd. Tussen de 250 en 750 energieke kinderen kwamen samen om actief deel te nemen aan verschillende sportieve activiteiten. Dit sluit naadloos aan bij het sport- & beweegakkoord met het thema 'Sportieve Start' en de ambitie om voldoende bewegen te stimuleren. Als sportvereniging krijgen jullie mogelijk de kans om jullie club te presenteren en de jeugd te inspireren om deel te nemen aan jullie sportieve activiteiten. De organisatie van de afgelopen 20 jaar is ermee gestopt. Aan jullie de vraag of we samen de handschoen oppakken en het event nieuw leven inblazen?

Huissense Dag: presenteer je club of een activiteit aan duizenden bezoekers

Op 30 juli vindt de Huissense Dag plaats, een grootschalig evenement waar jaarlijks meer dan 5.000 mensen op af komen. Dit is mogelijk de gelegenheid voor sportverenigingen om zichzelf te laten zien aan een breed publiek en de zichtbaarheid van het lokale beweegaanbod te vergroten. In lijn met de Sport- & Beweegakkoord ambitie om het beweegaanbod zichtbaar en vindbaar te maken voor inwoners.

Waarom Deelnemen?

  1. Lokale Impact: bereik direct inwoners en maak je club bekend bij potentiële nieuwe leden.
  2. Samen Sterk: draag bij aan de ambitie "Samen Sterk in de Kern" en versterk de verbinding tussen sportverenigingen en het Huissense netwerk.
  3. Zichtbaarheid: vergroot de zichtbaarheid van je club en het lokale beweegaanbod tijdens de Huissense Dag.

Interesse Peilen: Laat van je horen!

Wij zijn benieuwd naar jullie interesse en nodigen de bestuursleden, trainers en actieve leden van sportverenigingen uit om dit terug te koppelen. Geef aan of jullie wel of niet geïnteresseerd zijn in de Huissense Buitenspeeldag, de Huissense Dag, of beide evenementen. Laat ons vóór 15 januari weten of jullie club wil deelnemen door te antwoorden op dit bericht of contact op te nemen via info@lingewaardinbeweging.nl. Let op! Het is een interesse peiling, of en door wie de organisatie wordt opgepakt dat hangt af van de interesse en wordt later in overleg bepaald.

Laat in je mail het volgende weten:

  • Contactpersoon voor het event
  • Functie/rol binnen de club
  • E-mailadres + telefoonnummer
  • Waarin heb je interesse: Buitenspeeldag, Huissense dag of beide
  • (optioneel: Waarom is je vereniging of ben jij geinteresseerd)

Laten we samen Huissen nog sportiever maken!

Met sportieve groeten,

Cindy Roelofs & Quint van de Ven (Sportcoaches, Sportservice Lingewaard)

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Wagenweg 12d
Huissen

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
-9