BCH start weer met bridgecursussen

Sociaal
11 december 2023

Heb je enige bridge-ervaring of heb je ooit gebridged en wil je het weer oppakken, dit is je kans! Bridgeclub Huissen (BCH) begint met de cursus Start met Bridge deel 2. Hierin leer je de ACOL-conventies die veel gebruikt worden in het clubbridge 

Vorig jaar is BCH begonnen met bridgelessen. De eerste groep die deel 1 en 2 hebben doorlopen is eind december klaar. Een flink deel van de groep heeft zelfs al besloten lid te worden van BCH. De unieke, zeer intensieve aanpak van BCH met aan elke tafel begeleiding van ervaren bridgers, heeft succes. Uiteraard heeft BCH de meningen van alle deelnemers gepeild. Dit waren enige reacties: “Ga op dezelfde voet verder. Ik was helemaal tevreden.” …..“Het was werkelijk fantastisch geregeld en wat hebben alle vrijwilligers er een werk van gemaakt om ons het bridgen bij te brengen. Het is zeker de moeite waard om lid te worden van BCH.”….. “Zoals je kan zien heb ik alles met goed beantwoord. Als er zeer goed had gestaan had ik dat gekozen. Ik vond het bijzonder dat jullie er zoveel werk en tijd in hebben gestoken. Buitengewoon. Ook het feit dat jullie een vervolgcursus aanbieden vind ik top!”. Er waren nog meer fijne reacties, maar deze drie geven een beeld.

Een tweede groep is nu onderweg en heeft in december deel 1 afgerond, maar kan worden aangevuld. Het is een avondcursus van 12 lessen, begin 8 januari en is afgerond op 25 maart. De lessen beginnen om 19.30 h.; de locatie is het Koelhuis. De kosten zijn € 80,- per deelnemer.

Aanmelden kan bij Ans Lavooij secretaris van BCH (ans@lavooij.net)

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Wim:

Wim Lavooij
Contactpersoon
-11