Powerwalk Huissen gaat uitbreiden!

Sport
20 december 2023

Ben jij klaar om je energie te laten bruisen en de frisse buitenlucht in te ademen terwijl je aan je conditie werkt? Dan hebben wij geweldig nieuws! In het nieuwe jaar breidt Powerwalk Huissen uit. Vanaf 6 januari 2024 kan je nu ook op zaterdagmorgen meedoen aan onze Powerwalk training.

Nieuwe Les op zaterdagochtend met Imke!

Vanaf 6 januari introduceren we met veel enthousiasme een gloednieuwe training op de zaterdagochtend. Deze les wordt verzorgd door Imke en start om 9.00 uur. Startlocatie: parkeerplaats IKC Binnenstebuiten op Loovelden. Daarnaast is er natuurlijk training op de maandagavond 19.15 uur en woensdagmorgen 9.00 uur, verzorgd door Dorien. Startlocatie: Brink 4. Dus kies de dag of dagen die het beste bij jou passen.

Start to Powerwalk!

Wil je ontdekken hoe fantastisch powerwalken is? Twijfel niet en meld je aan voor onze “Start to Powerwalk”. Deze training bestaat uit 4 lessen op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00. We starten op zaterdag 6 januari. In de “Start to Powerwalk” leer je alle techniek van het powerwalken, om op tempo te lopen en kan je ervaren wat powerwalk met je doet. Deze cursus van 4 trainingssessies kost slechts €17,50. Na deze cursus kun je verder trainen met een 10 rittenkaart.

Aanmelden en Informatie

Zet die eerste stap naar een fitter en energieker leven. Stuur een e-mail naar info@powerwalkhuissen.nl of bel/app 06 42 56 23 52

Wie

Volwassenen

Contact

Neem contact op met Imke:

Imke Steentjes
Contactpersoon
-11