Dynamic Tennis Bemmel een succes!

Meedoen
Sport
Sociaal
7 februari 2024
Al geprobeerd? In februari kan het. Meld je aan en probeer deze leuke beweegactiviteit!

Na een succesvolle start van onze Dynamic Tennis proefactiviteit in Bemmel, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we doorgaan met deze energieke beweegervaring voor senioren gedurende de maand februari!

Dynamic Tennis is niet alleen een leuke manier om actief te blijven, maar het is ook gemakkelijk aan te leren, geschikt voor alle leeftijden en wordt gespeeld met lichte materialen om blessures te minimaliseren.

Details van de proefactiviteit:

  • Datum: Elke donderdag in februari
  • Tijd: 10.30 - 12.00 uur
  • Locatie: Sporthal de Bongerd, Sportlaan 1a te Bemmel
  • Gezelligheid na afloop (elke week met meer!)

Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, plezier te hebben en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Naast het sporten is er ook ruimte voor gezelligheid tijdens de 'derde helft', waarbij we samen kunnen ontspannen onder het genot van een drankje.

Geen ervaring met tennis? Geen probleem! Deze activiteit is geschikt voor beginners en gevorderden. Het enige wat je nodig hebt zijn zaalschoenen (of schone, lichtgekleurde vlakke zolen), sportieve kleding en een handdoek.

Aanmelden voor deze proefactiviteit is noodzakelijk. Neem contact op via e-mail naar info@lingewaardinbeweging.nl of bel sportcoach Quint via 06-13966536 om je aan te melden of voor meer informatie. Je kunt ook onze agenda bekijken op www.lingewaardinbeweging.nl/agenda.

Deze proefactiviteit wordt mogelijk gemaakt door het Sport- & Beweegakkoord II en is gestart als initiatief na de beweegtestdag in Bemmel. Laten we samen deze kans grijpen om actief en gezond te blijven!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze Dynamic Tennis proefactiviteit en samen een leuke en energieke tijd te hebben.

Wie

Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Quint van de Ven
-11