Paralympische Talentdag Papendal

Sport
13 maart 2024

Ben jij tussen de 12 en 35 jaar, sportief, gemotiveerd en heb je een lichamelijke, visuele en/of licht verstandelijke handicap? Geef je dan op voor de Paralympische Talentdag op 21 april en ontdek in welke sport jij de top kan bereiken! 

Hoe ziet de Paralympische Talentdag eruit?

De talentdag begint met een gezamenlijke opening met welkomstwoorden en een introductie. Daarna volgt iedere deelnemer een persoonlijk dagprogramma met vier rondes. Elke ronde bestaat uit sportieve clinics en/of interactieve presentaties. Denk bij sportieve clinics aan sporten als rolstoelbasketbal, wielrennen of tafeltennis. Bij interactieve presentaties moet je eerder denken aan zwemmen of snowboarden (er is geen zwembad op Papendal en ook geen sneeuwhelling).

Persoonlijk dagprogramma

Het persoonlijk dagprogramma wordt vooraf voor jou samengesteld door een aantal experts. Er wordt hierbij gekeken naar o.a. jouw leeftijd, sportachtergrond, type handicap/classificatie en eigen interesses/voorkeuren. Vaak wordt een deelnemer ingedeeld bij sporten die iemand al kent of die iemand zelf heeft aangegeven, soms ook bij nieuwe of verrassende sporten. In dat geval denken de experts dat je mogelijk kansrijk kunt zijn in die sport en het zeker de moeite waard is om te verkennen of je hier plezier aan beleeft.

Ga naar https://nocnsf.nl/talentdag voor meer informatie en om je aan te melden voor de pre-registratie! Aanmelden kan tot 24 maart. 

Wie

Jongeren
Volwassenen
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Silvia:

Silvia Bos
Contactpersoon
-10