Max Vitaal activiteitengids (update)

Sport
Gezondheid
Cultuur
8 oktober 2021
Gratis op te halen in de kernen

Speciaal voor alle ‘senioren’ inwoners van Lingewaard! Een activiteitengids voor alle ‘senioren’ inwoners van Lingewaard met daarin een uitgebreid aanbod van wat er op beweeggebied te doen is. Zeer laagdrempelig kunnen senioren kennismaken met uiteenlopende activiteiten. 

Wandelen, voetballen, yoga etc. Dankzij het boekje van Max Vitaal kan deze doelgroep uit Lingewaard dit jaar vrijblijvend ontdekken welke beweegactiviteit bij ze past. Of u leert uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten kennen. Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.

“Max Vitaal heeft alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in een boekje gebundeld, waardoor u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. U zal verrast worden door de aangeboden keuzes!

Het boekje is gratis te krijgen op diverse locaties in de gemeente:

·      Bemmel - de Minkhof (Molenwij 57)

·      Angeren - Dorpshuis (Emmastraat 23)

·      Doornenburg - Ontmoetingscentrum (Kerkstraat 3)

·      Gendt - Participatiepunt / Leemhof (Dorpstraat 1)

·      Huissen - Participatiepunt / Zilverhuus (Wagenweg 12c)

Voor de openingstijden van deze locaties kijk bij "Meer informatie" en klik op "Max Vitaal - Uitgiftepunten (update)".

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord in samenwerking met de lokale seniorenstichtingen, sportverenigingen en andere (beweeg) activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor senioren mogelijk om meer dan 100 beweeg- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod uit de gids is het gehele jaar te bezoeken!

Vragen of wil u samen met Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven kijken naar een geschikte sport? neem contact op met: q.vandeven@swlingewaard.nl

Wie

Senioren

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
-13