Doe jij mee aan de healthy brain study?

Gevraagd
Meedoen
Helpen

Beste Lingewaarder,

Ben je dertiger en wil je meedoen aan iets unieks voor de regio Arnhem-Nijmegen? En wil je meer inzicht in je eigen leefstijl? Doe dan mee aan de Healthy Brain Study van het Radboudumc, de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. Ze willen weten hoe ons brein werkt en hoe het ons dagelijks leven beïnvloedt (en vice versa). Voor deze studie zijn zij op zoek naar 1000 gezonde dertigers in en rondom Arnhem-Nijmegen. Jij hoort daar ook bij!

Het onderzoek

Een jaar lang volgen en testen ze dertigers in zowel het dagelijks leven als op de Radboud Campus, op drie verschillende momenten in het jaar. Deelnemers vullen vragenlijsten in via een app, dragen activiteitenmeters en doen computertaken. Daarnaast komen ze ook drie 8-urige testdagen op het Trigon (Kapittelweg 29) voor onder andere een fietstest, het maken van een hersenscan, het prikken van bloed en het maken van computertaken. 

We bevelen dit onderzoek vanuit de gemeente Lingewaard van harte bij je aan. 

Vergoeding

Als deelnemer ontvang je:

- Meer inzicht in je leefstijl en meetresultaten via MijnDertigersbrein

- Minimale vergoeding van 500 euro, oplopend tot 550 euro

- Foto van je hersenen

- Drie leuke dagen op het lab, inclusief ontbijt en lunch

Meedoen

Wil je meehelpen het dertigersbrein te ontrafelen? Meld je dan aan op www.dertigersbrein.nl. Eén van de onderzoeksmedewerkers van de studie neemt daarna contact met je op.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Bekijk dan dit filmpje of ga naar www.dertigersbrein.nl.

Wie

Volwassenen