Batouwe Basketball

Bemmel
non-profit organisatie
Sport

Batouwe Basketball is een teamsportvereniging voor jong en oud waar ontwikkeling van talent gecombineerd wordt met gezelligheid. Je kunt vanaf 6 jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Vervolgens kun je op basis van je leeftijd en talent doorgroeien naar de opvolgende teams en wellicht wel naar ons vrouwen 1 of mannen 1 team.

Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Naast de inzet van trainers, coaches en begeleiders en bestuursleden vragen we ook van onze leden om zich in te zetten voor de vereniging. Naast het organiseren van trainingen, wedstrijden en cursussen verzorgen wij als vereniging ook nog andere (jaarlijkse) leuke activiteiten zoals het scholierentoernooi, familie- en vriendentoernooi, jeugdkamp en clinics.

Batouwe Basketball is al meer dan 40 jaar een toonaangevende vereniging in Bemmel. Het eerste damesteam en speelt onder de naam Lekdetec.nl in de Vrouwen Basketball League. Het mannenteam, De Dreamfields Dolphins, komen landelijk uit in de Promotie divisie. De organisatie van deze twee teams is ondergebracht bij Stichting Topbasketball Lingewaard.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Sportlaan 3 Bemmel

Contact

Secretariaat
Contactpersoon

Neem contact op met Secretariaat:

5