RKVV HAVO

non-profit organisatie
Balsport
Sportcentra
Balsport
Een echte dorpsclub waar iedereen welkom is, met wat men de "meest gezellige kantine van de Betuwe" noemt!

HAVO, wat zoveel betekent als ‘Haalderen Vooruit’ is een echte dorpse voetbalvereniging die is opgericht op 27 augustus 1927. Iedereen is bij ons welkom en vanaf 5 jaar kan er worden deelgenomen aan trainingen die mede worden vormgegeven door een trainingsjaarplan. Jeugdleiders en trainers zijn in het bezit van een “verklaring omtrent gedrag”. Voor pupillen tot en met 9 jaar kan er gebruik worden gemaakt van een 2 maanden durende kosteloze proefperiode om te ‘proeven’ aan het voetballen bij onze club. 

Op het moment heeft HAVO 13 teams (5 senioren (waarvan één dames), 3 junioren en 5 pupillen) waarbij plezier, sportiviteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ons eerste elftal komt uit in de 3e klasse en heeft als doel een stabiele factor in deze klasse te zijn en blijven, waarbij doorstroming van eigen jeugd naar de selectie een belangrijk onderdeel van het beleid uitmaakt. 

HAVO is veel meer dan alleen een voetbalvereniging en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door gedurende het jaar diverse activiteiten voor haar jeugd te organiseren. Voorbeelden hiervan zijn: de jeugd kerstbingo, diverse uitjes zoals het bezoeken van wedstrijden van profclubs, laser gamen in het Haalders-bos, zaterdagspellen, paaseieren zoeken, seizoensafsluiting met een voetbalcarrousel, jeugdtoernooi, team barbecue, etc. 

Wij zijn met trots een echte dorpsclub met wat men de "meest gezellige kantine van de Betuwe" noemt! 

Kom jij (ook) voetballen bij HAVO?

Meer informatie m.b.t. aanmelden, contributie, trainingstijden en ons jeugdplan vind je op onze website (link hier beneden)

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Notenboomstraat
Haalderen

Contact

Neem contact op met Domien:

Domien Stoffels
Contactpersoon
14