TTV Getavé Gendt

non-profit organisatie
Sportverenigingen
Sport
Balsport
Je hebt vast wel eens een keer getafeltennist. Op de camping, op het schoolplein of tijdens de gymles. Het is een van de snelste spelsporten ter wereld en nog eens vermakelijk ook.

Welkom bij TTV Getavé, de gezellige en sportieve tafeltennisclub uit Gendt waar sportiviteit, gezelligheid en een positieve sportbeleving samenkomen!

Iedereen is welkom bij onze vereniging, van jong tot oud. De jeugd heeft de mogelijkheid om 2x per week te trainen op maandagavond en donderdagavond, en op zaterdag spelen ze competitie. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voor senioren bieden we verschillende speelmogelijkheden aan. Op dinsdagochtend is er een speciale groep voor 55-plussers, en op donderdagavond kunnen senioren recreatief spelen. Op de vrijdagavond staat de competitie voor senioren op het programma.

Ben je nieuwsgierig naar deze mooie sport en houd je van gezelligheid? Speel dan 4x gratis met ons mee! Neem contact op via getave@gmail.com of visch.joeri@gmail.com.

Kom en ontdek de passie voor tafeltennis bij TTV Getavé - waar plezier en sportiviteit hand in hand gaan. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Onze speelmogelijkheden zijn:

Jeugd training: maandag 18:00 – 19:30, donderdag 18:00 – 19:30

Jeugd competitie: zaterdag 10:00 – 13:00

Recreanten: dinsdag 10:00 – 12:00, donderdag 19:30 – 23:59

Senioren Competitie: vrijdag 20:00 – 23:59

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Joeri:

Joeri Visch
Contactpersoon
6