Het Transferpunt Sport

non-profit organisatie
Adviesbureaus

Binnen het Instituut HAN Sport en Bewegen is ook het Transferpunt Sport gesitueerd. Het Transferpunt Sport en Bewegen heeft als doelstelling een bijdrage te leveren aan het realiseren van sport- en bewegingsdoelstellingen van (sport)organisaties. Denk daarbij aan sportverenigingen, sportbonden, commerciële sportaanbieders en sportondernemers, gemeenten/sportservicebedrijven en evenementorganisatoren.

Binnen het Transferpunt Sport werken wij met een enthousiast en gemotiveerd team van HAN S&B studenten, aangevuld met deskundige professionals (HAN S&B docenten en sportprofessionals in ons netwerk) die je coachen om zelfstandig, in teamverband, projecten en opdrachten uit te voeren. Gelijkwaardigheid en vertrouwen, bekendheid en betrokkenheid, en ontwikkeling en expertise (professionaliteit) staan hierbij centraal.

Het Transferpunt is dan ook een volwaardige professionele leergemeenschap (PLG), bekend is in de regio Arnhem-Nijmegen , die op basis van gelijkwaardigheid, bekendheid en professionaliteit, studenten, docenten en werkveld met elkaar verbindt.

Wij namens Het Transferpunt Sport zijn bezig met het ondersteunen en adviseren van organisaties op het gebied van sport en bewegen bij allerlei vraagstukken: van het ontwikkelen van (vrijwilligers)beleid, een sponsorplan of een ledenwervingsplan, de communicatie en/of marketing van sport(aanbod/events) en het geven van workshops, tot en met het opzetten van samenwerkingsverbanden en vernieuwend sportaanbod binnen een wijk of de organisatie/evaluatie/impactmeting van een sportevenement of sportinterventie.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Heyendaalseweg 141
Nijmegen

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Het Transferpunt Sport:

Het Transferpunt Sport
Contactpersoon
1