Clubs in Lingewaard

Kom in contact met organisaties en initiatieven

Sportdorp Doornenburg
Doornenburg
Sportdorp Doornenburg is een initiatief van 4 sportverenigingen die sport en beweging in Doornenburg willen promoten en faciliteren. De verenigingen zijn T.C. Doornburg,SV Olympia, D.V. mixed Moves en vv GVA. Samen met Stichting Leefbaar Doornenburg en de Schutterij Doornenburg is dit samenwerkingsverband actief.Het doel wat wordt nagestreefd is Meer beweging voor jong en oud.
Schietclub
Doornenburg
De Schietclub ScG.v.A. is een gezellige club waar we actief zijn in geweer- en pistoolschieten. Dit door een onderlinge competitie d.m.v. een telmachine (onlangs aangeschaft). Dinsdagmorgen is voor de Veteranen/Senioren. Woensdagavond is voor de Junioren en voor de Senioren. Uiteraard kan en wordt er na afloop wat bijgepraat onder genot van een drankje. We gaan ook naar andere schietverenigingen voor open schietwedstrijden (alleen als je wilt, geen verplichting)
Stichting Ouderen Doornenburg
Doornenburg
Stichting Ouderen Doornenburg (SOD) organiseert wekelijks vele activiteiten voor de 55 plussers in Doornenburg o.a. Koersbal - Kaarten - Callanetics - Nordic Walking - Soos/Instuifmiddag - Senioren in Balans en Jeu de Boules.Wekelijkse activiteiten Stichting Ouderen Doornenburg in 2021Koersbal                    maandag   14.00 - 16.00 OntmoetingscentrumInstuif/soos              dinsdag      14.00 - 16.00 Ontmoetingscentrum Lees meer...
vv-GVA
Doornenburg
De voetbalvereniging GVA staat uiteraard voor voetbal. Daarnaast zijn echter eveneens andere beweegactiviteiten op Sportpark de Vijzel te onderkennen. Erg belangrijk bij onze vereniging zijn aspecten als gezelligheid en sportieve recreatie. Eenieder moet namelijk plezier kunnen beleven op De Vijzel.De voetbalvereniging GVA staat voor Plezier in sportbeleving: als deelnemer, vrijwilliger of toeschouwer.
Dansvereniging Mixed Moves
Doornenburg
Dansvereniging Mixed Moves is een dansvereniging in garde- en showdanssport voor kinderen en jongeren vanaf 4 jaar. Vind je dansen en bewegen op muziek ook zo leuk? Maak dan een afspraak voor een proeftraining.Naast trainen nemen we ook deel aan wedstrijden en kampioenschappen. Tevens verzorgen we op verzoek extra optreden in bv. verzorgingshuizen. En 1 maal per jaar organiseren we een leuk dansweekend waar we "fun" combineren met trainingen.We trainen nu op het Lees meer...