Clubs in Lingewaard

Ontdek onze 31 organisaties en initiatieven

Huissen
Kinderyoga Huissen
Vanuit de geborgenheid van mijn eigen huis bied ik peuters en kleuters yogalessen aan die passen bij de levensfase van het kind. De jongste of wat onzekere kinderen volgen de lessen met een ouder of verzorgende tijdens de peuter-ouderyogalessen.
Huissen
Handbal Vereniging Huissen
HV Huissen is een unieke handbalvereniging. De club wordt gekenmerkt door haar gezelligheid, open en ongedwongen karakter en de verschillende niveaus waarop gehandbald kan worden. Deze kenmerken maken onze club sterk en onderscheidend. HV Huissen heeft een sterke basis als handbalvereniging in Huissen en omgeving.
WK Dames Volleybal 2022
WK 23 september t/m 15 oktober. Lingewaard is host city van Puerto Rico!
Huissen
HERSTELCIRKEL HUISSEN
Wij zijn een club van mensen met Diabetes type 2.Wij willen onder begeleiding en op eigen kracht onze gezondheid verbeteren.Er worden het hele jaar door activiteiten georganiseerd waarmee we samen aan onze gezondheid blijven werken en onze levensstijl blijvend willen veranderen.
Voebalschool On Tour
Home - Voetbalschool On Tour
Sportakkoord Lingewaard
In navolging op het Nationaal Sportakkoord en het Gelders Sportakkoord, is het Lingewaards Sportakkoord ontwikkeld (okt 2019). Met dit Lingewaards Sportakkoord willen we bereiken dat iedereen, écht iedereen, plezier in sport en bewegen kan hebben. Nu en in de toekomst. Ongehinderd, in een veilige en gezonde omgeving. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer.De handtekeningen onder dit Sportakkoord vormen de eerste stap om dat te bereiken. Een stap die we zetten met een Lees meer...
Huissen
Jeu de boulesclub Lingewaard
zondag vanaf 11.15 uur maandag vanaf 13.30 uur woensdag vanaf 19.15 uur donderdag vanaf 13.30 uur vrijdag vanaf 19.15 uur Vooraf aanmelden is niet nodig. kom gerust eens kijken en proberen. Wij hebben boules te leen.
Lingewaard in beweging
Alleen ga je sneller, samen kom je verder!
Huissen
De Kluproosjes
Paardrijden en badminton voor mensen met een beperking
Yoga bij Carina
Heerlijk bewegen én ontspannen!
Huissen
Sport & Bewegen: ook voor ouderen
Albero Zorggroep stimuleert Sport & Bewegen voor alle mensen met een beperking in de gemeente Lingewaard. Dus ook ouderen, jongvolwassenen en kinderen met een beperking die geen cliënt zijn bij Albero Zorggroep zijn welkom.Bij Sport & Bewegen staan plezier centraal. Er wordt gewerkt aan conditie, respect en veiligheid, samenwerking en zelfvertrouwen.Een eerste start is gemaakt met Sport & Bewegen met de judosport als basis. Judo voor kinderen en judo voor volwassenen Lees meer...