Prikbord van Lingewaard

Ontdek de 5 oproepen van je buren

Aangeboden
Meedoen

Spetterende Herfst activiteit PlayMoGym

Jouw kids de herfstvakantie sportief en plezierig laten starten? Koop je tickets voor onze luchtkussen apenkooi op www.playmogym.nl

Prijs

€10,00
Gevraagd
Idee

Handbaltrainer(s)

M.i.v. het nieuwe seizoen 2022-2023 zijn wij op zoek naar jeugdtrainers voor de:

  • D jeugd ( D1 en D2) Beide D teams trainen 2 x per week 1 uur op een halve zaal (in de Brink)
  • De D teams trainen buiten (onder voorbehoud) woensdag en vrijdag van 18.00 tot 19.00
  • In de zaal: D1, maandag van 18.00 tot 19.00.
  • D2 maandag van 17.00 tot 18.00. Beide teams ook op vrijdag. Dan van 17.00 tot 18.00

We zoeken naar enthousiaste trainers met een handbalachtergrond. De coaching posities voor die teams zijn al ingevuld. Het (buiten) seizoen start per 29-08-2022 en vindt plaats op onze beachvelden.

Indien interesse dit graag aangeven bij:

Stephan Verhaaf (TC HV Huissen)

Gevraagd
Helpen

Volleybaltrainer heren 1

Het team bestaat uit een gevarieerd gezelschap van oudere en jongere spelers. Er wordt getraind op de maandagavond. Naast het sportieve aspect is er na de training altijd tijd om nog even na te praten onder het genot van een drankje. 

“Lijkt het je wat om dit team te trainen, of wil je meer informatie, stuur dan een mail. Voor meer informatie ga naar de website."

Gevraagd
Meedoen

Doe jij mee aan de healthy brain study?

Beste Lingewaarder,

Ben je dertiger en wil je meedoen aan iets unieks voor de regio Arnhem-Nijmegen? En wil je meer inzicht in je eigen leefstijl? Doe dan mee aan de Healthy Brain Study van het Radboudumc, de Radboud Universiteit en het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek. Ze willen weten hoe ons brein werkt en hoe het ons dagelijks leven beïnvloedt (en vice versa). Voor deze studie zijn zij op zoek naar 1000 gezonde dertigers in en rondom Arnhem-Nijmegen. Jij hoort daar ook bij!

Het onderzoek

Een jaar lang volgen en testen ze dertigers in zowel het dagelijks leven als op de Radboud Campus, op drie verschillende momenten in het jaar. Deelnemers vullen vragenlijsten in via een app, dragen activiteitenmeters en doen computertaken. Daarnaast komen ze ook drie 8-urige testdagen op het Trigon (Kapittelweg 29) voor onder andere een fietstest, het maken van een hersenscan, het prikken van bloed en het maken van computertaken. 

We bevelen dit onderzoek vanuit de gemeente Lingewaard van harte bij je aan. 

Vergoeding

Als deelnemer ontvang je:

- Meer inzicht in je leefstijl en meetresultaten via MijnDertigersbrein

- Minimale vergoeding van 500 euro, oplopend tot 550 euro

- Foto van je hersenen

- Drie leuke dagen op het lab, inclusief ontbijt en lunch

Meedoen

Wil je meehelpen het dertigersbrein te ontrafelen? Meld je dan aan op www.dertigersbrein.nl. Eén van de onderzoeksmedewerkers van de studie neemt daarna contact met je op.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Bekijk dan dit filmpje of ga naar www.dertigersbrein.nl.

Gevraagd
Helpen

Wandelvrijwilliger

Een aantal bewoners van de Lingehof (Zinzia) zou graag op pad gaan voor een korte wandeling.

Wij zoeken vrijwilligers die af en toe één van hen mee willen nemen. Bij mooi weer kan er buiten of in de tuin gewandeld worden, bij slecht weer is een rondje in het gebouw ook al heel fijn.

Hou je van lopen en heb je een luisterend oor? Dan zijn onze bewoners op zoek naar jou! (Het filmpje is gemaakt door studenten van de HAN)

Zoom