Trainer/begeleider kidsclub!

Bemmel
Gevraagd
Helpen

Kidsclub trainer gezocht! Voor zondagen 10 tot 12 uur in De Kooi (Bemmel). 3 t/m 31 oktober (mogelijk met een vervolg!).

Ben jij goed in en kun je ons helpen met:

  • Het aansturen van spelers en speelsters van Lekdetec en Dreamfields Dolphins tijdens oefeningen (didactische coaching over de omgang met kinderen).
  • Het verzorgen van de training, of delen van de training en oefeningen bijsturen op moeilijkheidsgraad, of op de groep die voor je staat.
  • Samenwerken met onze co√∂rdinator (Patricia Bosch) die als contactpersoon fungeert.
  • Het kort voorbereiden van de trainingen in een vaste opzet en gericht op de ontvangst van spelers en ouders waarvoor de sport zowel bekend als onbekend kan zijn

Ben jij, of ken jij iemand die dit voor ons op zou kunnen en willen pakken dan horen wij het graag! Laat je vooral niet afschrikken door de bovenstaande schets, want wij zoeken natuurlijk bovenal iemand die met hetzelfde enthousiasme als wij aan gang zou willen gaan om de kidsclub wederom tot een succes te maken dit jaar! Heb je interesse neem dan even contact op met Simon via de mail: simon.scholten@batouwebasketball.nl, of mobiel: 06-48180733.

Wie

Kinderen

Waar

Sportlaan 3 Bemmel

Meer informatie

Contact

Simon Scholten
Contactpersoon

Neem contact op met Simon:

-5