Stagiair(e) Communicatie

Lingewaard
Gevraagd
Helpen

Functiebeschrijving

Lingewaard in Beweging is op zoek naar een enthousiaste CMD-student (Communicatie / Marketing / Media) die wil helpen bij het (door)ontwikkelen van ons nieuwe digitale platform. Je maakt aantrekkelijke content om sportverenigingen te enthousiasmeren en inwoners aan het sporten te krijgen, passend bij diverse doelgroepen. Ligt jouw hart bij de sport en lijkt het je gaaf om door te bouwen op een eerdere succesvolle afstudeeropdracht van een student van de HAN Sportkunde? Dan zoeken wij jou!

Onlangs is de website van Lingewaard in Beweging gelanceerd. Daarbij hoort uiteraard de nodige publiciteit. Die ga jij verzorgen op diverse kanalen, waaronder social media. Je gaat samenwerken en met sportverenigingen, de Lingewaardse Sportraad, een fotograaf en cameraman en wordt begeleid door een ex-topsportster, en tevens marketing- en communicatiespecialiste en een Sport- & Cultuurcoach.

We zoeken een stagiair(e) voor minimaal 2 dagen per week! Wil je bij ons afstuderen, dan is dat zeker mogelijk. Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een mail naar info@lingewaardinbeweging.nl of bel met Quint van de Ven (Sport- & Cultuurcoach SWL) 06-13966536 voor meer informatie (starten vanaf februari)

Wie

Jongeren

Waar

Cuperstraat 9 Bemmel

Contact

Quint van de Ven
Contactpersoon

Neem contact op met Quint:

-1