Hardloopmaatje!

Aangeboden
Meedoen
Ontmoeten
Idee

Hardlopen brengt veel goeds. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Door hardlopen verbeter je je conditie en slaap je beter. Je voelt je fitter. Maar met hardlopen kun je ook rust ervaren en je hoofd leegmaken. Er bestaat niet voor niks ‘Running Therapie’.

Samen hardlopen

Misschien heb jij nooit aan hardlopen gedacht maar zoek je wel naar energie, structuur of afleiding. Dan is samen hardlopen misschien wel iets voor jou! Met een half uurtje hardlopen per week merk je al verschil. Misschien biedt dit jou (vooral in deze coronatijd) net wat houvast om meer te bewegen.

Weet je niet hoe je moet beginnen, of durf je niet zo goed? Geen probleem. Je mag altijd contact opnemen om te overleggen naar de mogelijkheden. We hebben een uniek en fantastisch aanbod gekregen!

Hardloopmaatje

Het hardloopmaatje dat zich aanbiedt is een vrouw van 36 jaar uit Bemmel. Ze biedt zich aan voor een wekelijks hardlooprondje in Bemmel. Het moment in overleg.

Het maakt hierbij niet uit als je nog nooit hebt hardgelopen. Samen overleggen jullie jouw wens. Jullie kunnen wekelijks een rondje hardlopen of een bepaalde periode trainen naar een doel. Bijvoorbeeld de 5 kilometer lopen.

Ben je serieus geïnteresseerd, word je warm van dit fantastische aanbod of wil je eerst meer weten?

Update: Inmiddels wordt er door het hardloopmaatje gelopen! Stel dat iemand zich heel graag aansluit dan is dat mogelijk als er een passende match gemaakt kan worden.

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier

Vacaturenummer: 2022-01-19-001

Dit nummer altijd gebruiken in de communicatie met contactpersonen.

Wie

Kinderen
Jongeren

Kernen

Contact

Neem contact op met Marjolijn:

Marjolijn Wehlburg
Contactpersoon
8