Stagair(e) content creator

Gevraagd
Meedoen

Ben jij een creatieve student op zoek naar een leuke stageopdracht in de wereld van sport en maak jij graag content voor verschillende media kanalen? Kom ons team dan versterken als content creator.

Werkzaamheden Lingewaard in Beweging is op zoek naar een creatieve student die ons gaat helpen met het ontwikkelen van aantrekkelijke content voor onze verschillende media kanalen. Ons doel is om sportclubs te enthousiasmeren en inwoners aan het sporten te krijgen. Je gaat aan de slag in een kleine organisatie binnen een dynamisch en groot lokaal sportnetwerk. We zoeken iemand die minimaal 16 uur per week aan de slag wil gaan

Jouw vooruitzicht

Je krijgt in deze stage veel vrijheid en creatieve ruimte om zelf content te ontwikkelen waarmee we de sport in Lingewaard nog beter op de kaart kunnen zetten. Daarnaast:

  1. Ga je samenwerken met buurtsportcoaches, verschillende sportverenigingen, de Lingewaardse Sportraad, een fotograaf en een cameraman.
  2. Word je begeleid door, een marketing- en communicatiespecialist en een sportcoach. 3. Krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding. Vragen? Stuur een mail naar info@lingewaardinbeweging.nl of bel met Quint van de Ven 06-13966536 
  3. Krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding

Vragen?

Stuur een mail naar info@lingewaardinbeweging.nl of bel met Quint van de Ven 06-13966536

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Quint:

Quint van de Ven
Contactpersoon
-3