Vrijwilliger SportBSO Huissen gezocht!

Gevraagd
Helpen

Vrijwilliger/chauffeur gezocht voor SportBSO Huissen!

Wil jij aan de slag als vrijwilliger? Ben je beschikbaar in de middaguren? En heb je affiniteit met kinderen?

Misschien zijn wij dan een ideale match! Wij zijn een kleinschalige kinderopvang met drie Buiten Schoolse Opvang locaties in Bemmel, Lent en Huissen. Wij halen kinderen op van diverse scholen in de omgeving en voor dit vervoer hebben wij extra handjes nodig in Huissen.

Ben jij super gemotiveerd om ons team op deze manier te ondersteunen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat doen wij?

De SportBSO focust zich op sport en spel in de buitenlucht, waardoor de opvang dag voor kinderen leuker en gezonder is. Na een schooldag en in de vakantie is het dé plek waar kinderen hun energie kwijt kunnen, zich kunnen ontwikkelen en plezier kunnen maken! Ze leren verschillende sportvaardigheden en hoe om te gaan met winst en verlies. Iedere week staat er een andere sport centraal, waardoor de kinderen kennis maken met diverse sporten en zich breed motorisch ontwikkelen.

Wat doe jij?

Op dit moment halen wij de kinderen op de maandag, dinsdag en donderdag op van diverse scholen uit de omgeving. De SportBSO stimuleert het om met de fiets naar de BSO te komen. Mochten kinderen nog niet kunnen fietsen, dan is ophalen met de auto ook een optie.

Aan de hand van een ophaallijst haal je één of meerdere kinderen op van één of meerdere scholen. Bij aankomst bij de BSO locatie begeleid je de kinderen bij het uittrekken van jassen en schoenen en opbergen van tassen etc. op de daarvoor bestemde plaatsen en zie je erop toe dat de kinderen in hun BSO groep komen. Ook zou je een ondersteunende rol kunnen krijgen op de BSO. Hierbij moet denken aan het ondersteunen bij eten en drinken of bijvoorbeeld tijdens de buitensportactiviteiten die wij doen.

Wij zoeken meerdere vrijwilligers die een ‘vast gezicht’ worden voor het ophalen van de kinderen. Hiervoor vragen wij van jou als vrijwilliger dat je minimale beschikbaarheid 1 middag per week is.

Wij komen graag met je in contact als je voldoet aan de volgende functie eisen:

• Je hebt affiniteit met kinderen en bent gemotiveerd hen op een veilige, gezellige manier te begeleiden/vervoeren van school naar de BSO;

• Je vindt het prima om in weer en wind de kinderen op te halen.

• Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) wordt aan je afgegeven door het Ministerie van Justitie en Veiligheid waarmee je je registreert in het Personenregister kinderopvang. (Deze VOG zal door ons voor je worden aangevraagd en betaald worden);

• Je bent op een of meer werkdagen tijdens de volgende tijdblokken beschikbaar; ma/di/ /do 14.00 tot 16.00 uur;

• Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding, bent sociaal vaardig;

• Je bent woonachtig in de omgeving;

• Als je in het bezit bent van een rijbewijs is dat een pré;

De SportBSO biedt

•De SportBSO biedt een persoonlijke, huiselijke en prettige sfeer binnen een professioneel en kleinschalig team van medewerkers.

•Jaarlijkse personeelsuitjes.

•Leuke attenties.

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met De Sportbso:

De Sportbso Bemmel/Lent/Huissen
Contactpersoon
-15