Parcourswachten gezocht

Gevraagd
Helpen

TWC 't Verzetje is de wielervereniging uit Bemmel. We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten als parcourswacht tijdens onze tijdritten en tijdens de Ronde van Bemmel.

Op de data waarop de de tijdritten worden gereden verzamelen wij om 08:00 uur in het clubhuis voor een briefing. (Uiteraard staat de verse koffie voor alle vrijwilligers klaar). Daarna gaat ieder naar zijn toegewezen plek. Hier blijft men dan staan tot de laatste deelnemer/renner(s) voorbij is/zijn gereden. Een deel van de vrijwilligers gaat dan naar huis en een ander deel vindt het leuk om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking na afloop bij het clubhuis. Gemiddeld incl prijsuitreiking maximaal 13:00 uur klaar.

Voor de Ronde van Bemmel op 8 september zoeken wij met name parcourswachters bij oversteekplaatsen en gevaarlijke punten. Wij zoeken dan vrijwilligers gedurende de dag in diverse tijdsblokken.Tijdsblokken worden in onderling overleg met de betreffende vrijwilliger bepaald. Tijdens de Ronde van Bemmel zal er voor de vrijwilligers die meerdere tijdsblokken invullen worden gezorgd voor een lunchtas.

Het kost maar een paar uurtjes en je maakt hier echt heel veel mensen super blij mee.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Contact

Neem contact op met Robin:

Robin Jansen
Contactpersoon
0