Lingewaard
Gevraagd
Helpen

Stagiair(e) Communicatie

Functiebeschrijving

Lingewaard in Beweging is op zoek naar een enthousiaste CMD-student (Communicatie / Marketing / Media) die wil helpen bij het (door)ontwikkelen van ons nieuwe digitale platform. Je maakt aantrekkelijke content om sportverenigingen te enthousiasmeren en inwoners aan het sporten te krijgen, passend bij diverse doelgroepen. Ligt jouw hart bij de sport en lijkt het je gaaf om door te bouwen op een eerdere succesvolle afstudeeropdracht van een student van de HAN Sportkunde? Dan zoeken wij jou!

Onlangs is de website van Lingewaard in Beweging gelanceerd. Daarbij hoort uiteraard de nodige publiciteit. Die ga jij verzorgen op diverse kanalen, waaronder social media. Je gaat samenwerken en met sportverenigingen, de Lingewaardse Sportraad, een fotograaf en cameraman en wordt begeleid door een ex-topsportster, en tevens marketing- en communicatiespecialiste en een Sport- & Cultuurcoach.

We zoeken een stagiair(e) voor minimaal 2 dagen per week! Wil je bij ons afstuderen, dan is dat zeker mogelijk. Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan een mail naar info@lingewaardinbeweging.nl of bel met Quint van de Ven (Sport- & Cultuurcoach SWL) 06-13966536 voor meer informatie (starten vanaf februari)

Gendt
Gevraagd
Helpen

Docent MBvO!

De Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) groepen, in het zorgcentrum Hof van Breunissen, zijn op zoek naar een docent die twee keer in de maand, in overleg met de andere docent, de lessen wil geven.

De lessen zijn op woensdag van 10:00 tot 15:00 uur. (incl.1 uur pauze).

De start is per 1 december. 

Lingewaard
Gevraagd
Helpen

Fietsen, ja graag!

Zonder fiets kom je in Nederland niet ver. We leren het al als kleuter. We fietsen naar school, naar het werk, doen boodschappen met de fiets en maken uitstapjes. Voor wie in Nederland geboren is, is dat heel vanzelfsprekend. 

Dat geldt echter niet voor veel vluchtelingen in Lingewaard. Maar nu ze hier wonen willen ze ook graag leren fietsen. Elke donderdagmorgen geven vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Lingewaard daarom fietsles.

Omdat er veel mensen op de wachtlijst staan, zijn we op zoek naar meer mensen die mee willen helpen?

  • Vindt u het leuk om mensen te leren fietsen?
  • Bel dan naar: 06-51143782 voor meer informatie!
Bemmel
Gevraagd
Helpen

Trainer/begeleider kidsclub!

Kidsclub trainer gezocht! Voor zondagen 10 tot 12 uur in De Kooi (Bemmel). 3 t/m 31 oktober (mogelijk met een vervolg!).

Ben jij goed in en kun je ons helpen met:

  • Het aansturen van spelers en speelsters van Lekdetec en Dreamfields Dolphins tijdens oefeningen (didactische coaching over de omgang met kinderen).
  • Het verzorgen van de training, of delen van de training en oefeningen bijsturen op moeilijkheidsgraad, of op de groep die voor je staat.
  • Samenwerken met onze coördinator (Patricia Bosch) die als contactpersoon fungeert.
  • Het kort voorbereiden van de trainingen in een vaste opzet en gericht op de ontvangst van spelers en ouders waarvoor de sport zowel bekend als onbekend kan zijn

Ben jij, of ken jij iemand die dit voor ons op zou kunnen en willen pakken dan horen wij het graag! Laat je vooral niet afschrikken door de bovenstaande schets, want wij zoeken natuurlijk bovenal iemand die met hetzelfde enthousiasme als wij aan gang zou willen gaan om de kidsclub wederom tot een succes te maken dit jaar! Heb je interesse neem dan even contact op met Simon via de mail: simon.scholten@batouwebasketball.nl, of mobiel: 06-48180733.

Lingewaard
Gevraagd
Helpen

Vrijwilliger!

Gezocht: mensen die graag wat onderhoudsactiviteiten willen uitvoeren op de club. Zoals het onderhoud van de velden, kleedkamers en materialen. Dit zal vooral gaan overdag op doordeweekse dagen, aangezien het dan rustig is en er geen voetballers bezig zijn met sporten.

Alle hulp is van harte welkom!

Zoom