Mijlpalenplanning

In aanloop naar het WK staan er genoeg highlights op de planning die de moeite waard zijn om uitgebreid te communiceren. Daarbij gaat het zowel om toernooi gerelateerde activiteiten/hoogtepunten (denk daarbij aan bijv. de start van de ticketverkoop en de loting), als om highlights die gekoppeld zijn aan side events (bijv. de start van Back to School en de plaatsing van het eerste WK-buitensportnet). 

Door de Nevobo is een overzicht gemaakt van deze mijlpalen, zodat jullie hier eventueel op kunnen aanhaken met eigen communicatie. Daarnaast biedt het je een overzicht van belangrijke communicatiemomenten voor de Nevobo. Voor de meeste mijlpalen geldt dat, om verschillende redenen, de exacte datum van het moment/de activiteit nog niet bekend is. Zo moet de Nevobo o.a. nog afspraken afronden met gemeenten en andere stakeholders en is ze afhankelijk van data die vastgesteld worden vanuit de wereldvolleybalbond (FIVB). Daarom wordt de planning regelmatig geüpdatet. Bekijk het bestand dus regelmatig, zodat je op de hoogte blijft.

Als de datum van een bepaalde mijlpaal is vastgesteld, zullen we de highlight ook opnemen in de kalender onder het kopje 'side events in Gelderland'.